7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hæklede påklædningsdukker – Fies univers – Frugtkjoler – Bog af Louise

kr. 99,00

OBS: denne bog indeholder ikke opskriften på den hæklede påklædningsdukke – denne hækleopskrift kan du finde i “Fies univers – Basisbogen”.

 

Denne bog er en del af serien “Fies univers”, hvor du kan hækle din egen påklædningsdukke med tilbehør t … læs mere her

Er Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise på lager?

Annonce
Køb Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise beskrivelse:

  • Mærke: KreaLoui
  • Navn: Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise
  • Pris: kr. 99.00
  • ProduktID: 9788797012338

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise her.

Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise - Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det er ikke kun ældre kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Vi er rykket et par generationer ned i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser - både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Du får oven i købet, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så ingen grund til ikke lige at købe Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise.

Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise med prisgaranti

Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Opskrifter > Bøger > Forfattere > Louise Grimm Hansen Bøger. Du får også hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise. Her i Danmark er der mange, der køber deres Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise online hos webshoppen Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Hæklede påklædningsdukker - Fies univers - Frugtkjoler - Bog af Louise med 365 dages returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hæklede påklædningsdukker – Fies univers – Frugtkjoler – Bog af Louise”