7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral

kr. 30,00

Features:
Material: 75% cotton & 25% polyester
Yarn group: B (20 – 22 meshes)
Needle Size: 4,0 mm
Weight / Length: 50 grams = about 130 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 21 m x 30p
Hook Size: 4,0 mm
Amount: 1 pc.
Wash & Care: Machine wash 30°C
Colour code: 929 … læs mere her

Er Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral
  • Pris: kr. 30.00
  • ProduktID: 8717738959297

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral her.

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral - Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er faktisk den yngre generation i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk - så køb du blot Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral.

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral med prisgaranti

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Twinkle. Husk du får hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral. Langt de fleste i Norden køber deres Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral ved den velkendte shop Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral. Køber du varer online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral med 365 dages returret

Køber du produkter i forskellige webshops, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Twinkle Garn Glimmer 929 Koral”