7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant – 1 stk

kr. 32,00

Firkantet hulplade til Maxi stick stiftperler fra Hama.

Features:
Colour: White
Material: plastic
Size: 10 mm In diameter
Amount: 1 perforated plate
Age limit: from 3 år.
Labelling: CE marking
Shape: square
Number of pins: 154
Age: From 3 years

Hama M … læs mere her

Er Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk på lager?

Annonce
Køb Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk beskrivelse:

  • Mærke: Hama
  • Navn: Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk
  • Pris: kr. 32.00
  • ProduktID: 028178900304

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk her.

Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk - Garn og strik er blevet moderne

Måske har du også lagt mærke til det - der er mange i dag, der er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og et helt års returret, så du får også ro i maven, når du køber Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk.

Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk med prisgaranti

Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i kategorien Kreativ / DIY > Rørperler, Pixelperler & Perleplader > Hama Perler > Hama Maxi Stick Perler & Hulplader. Husk du får hele hele 365 dages returret med når du køber Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk. Køber du varer online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant - 1 stk med 365 dages returret

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hama Maxi Stick Hulplade 9003 Firkant – 1 stk”