7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney

kr. 44,00

 

Features:
Colour: Carney
Material: 50% wool, 25% microfiber & 25% acrylic
Yarn group: C (16 – 19 meshes)
Needle Size: 4 – 5 mm
Weight / Length: 50 grams = about 105 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 19m x 23p
Wash & Care: Delicate wash or Wool wash 30°C / … læs mere her

Er Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney
  • Pris: kr. 44.00
  • ProduktID: 8717738976362

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney her.

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney - Garn og strik er blevet moderne

Mange er i den seneste tid, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er faktisk den yngre generation i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Oven i hatten får du, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb - der er 365 dages returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk - så køb du blot Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney.

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney med prisgaranti

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Merino Soft. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney med 365 dages returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Merino Soft Garn Unicolor 636 Carney”