7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå

kr. 19,00

Features:
Colour: Grey
Material: 100% cotton
Needle Size: 3 mm
Weight / Length: 50 grams = about 170 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 28 m x 40p
Wash & Care: Machine wash 40°C / Dry flat
Colour code: 710

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå … læs mere her

Er Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå
  • Pris: kr. 19.00
  • ProduktID: 8717738992546

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå her.

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå - Garn og strik er blevet moderne

Måske har du også lagt mærke til det - der er mange i dag, der er, begyndt at strikke- og det er ikke kun ældre kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser - både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og hele 365 dages returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk - så køb du blot Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå.

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå med prisgaranti

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Cotton 8. Og hey - du får jo også lige hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå hos den populære shop Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå. Køber du varer online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå med 365 dages returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 710 Grå”