7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Silk Clay®, gul, 650g

kr. 225,00

Smidig, blød og selvhærdende modelleringsmasse, som du kan forme til masser af fantasifulde ting. Bliver leveret i praktiske, lufttætte beholdere

Features:
Colour: Gul
Amount: 650 g
Weight: 650 g

Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand … læs mere her

Er Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand på lager?

Annonce
Køb Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand beskrivelse:

  • Mærke: Silk Clay
  • Navn: Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand
  • Pris: kr. 225.00
  • ProduktID: 5707167539163

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand her.

Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand - Garn og strik er blevet moderne

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme - rigtig mange er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Du får oven i købet, prisgaranti og med den et års returret, så du kan roligt købe Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand.

Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand med prisgaranti

Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand er klar til dig her i shoppen. Du finder den i varegruppen Kreativ / DIY > Modellervoks > Silk Clay. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med din pakke når du køber Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand. Her i Danmark er der mange, der køber deres Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand online hos webshoppen Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Silk Clay®, gul, 650 g/ 1 spand med 365 dages returret

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silk Clay®, gul, 650g”