7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Talvik Mittensby DROPS Design – Vanter Strikkeopskift str. S/M

kr. 139,75

Talvik Mittens by DROPS Design er et par vanter, som er strikket i Drops Alpaca. Vanterne strikkes med nordisk mønster.

Talvik Mittens by DROPS Design kan strikkes i str. S/M. Vanterne strikkes med strømpepinde på 2,5 mm eller den størrelse pinde, du … læs mere her

Er Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium på lager?

Annonce
Køb Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium beskrivelse:

  • Mærke: Drops - Garnstudio
  • Navn: Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium
  • Pris: kr. 139.75
  • ProduktID: 5713419960456

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium her.

Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium - Garn og strik er blevet moderne

Flere og flere er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Man ser lige så mange unge i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Vidste du, at du også får, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så få nu bare fyldt den kurv med Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium.

Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium med prisgaranti

Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Opskrifter > Strikkeopskrifter > Strikkeopskrifter til tilbehør > Strikkeopskrifter til halstørklæder, huer og vanter. Og hey - du får jo også lige hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium i webshoppen Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium. Køber du varer online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Talvik Mittens by DROPS Design - Vanter Strikkeopskift str. S/M - Small/Medium med 365 dages returret

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Talvik Mittensby DROPS Design – Vanter Strikkeopskift str. S/M”