7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange

kr. 24,00

Lammy Canada er ikke bare et garn – det er din kreative partner, der giver dig frihed til at udfolde dine idéer. Med sin unikke sammensætning af 60% akryl og 40% uld leverer dette garn en alsidig ydeevne og en behagelig tekstur, der oser af kvalitet. … læs mere her

Er Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange på lager?

Annonce
Køb Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange beskrivelse:

  • Mærke: Lammy Yarns
  • Navn: Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange
  • Pris: kr. 24.00
  • ProduktID: 8713795001016

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange her.

Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange - Garn og strik er blevet moderne

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt at strikke- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Det er faktisk den yngre generation i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb - der er 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange.

Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange med prisgaranti

Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Lammy Yarns > Lammy Canada. Der følger også hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange i webshoppen Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange med 365 dages returret

Hvis du shopper online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lammy Canada Garn Unicolor 787 Mørk Orange”