7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå

kr. 27,00

Features:
Material: Polyester & aluminum
Length: 18 cm
Width: 4 mm
Wash & Care: 40°C

YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå … læs mere her

Er YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå på lager?

Annonce
Køb YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå beskrivelse:

  • Mærke: YKK
  • Navn: YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå
  • Pris: kr. 27.00
  • ProduktID: 7316712016486

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå her.

YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå - Garn og strik er blevet moderne

Mange er i den seneste tid, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Vi er rykket et par generationer ned i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. Oven i hatten får du, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå.

YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå med prisgaranti

YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå er en af de mest populære varer her på shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Håndarbejde > Lukninger > Lynlåse > 11-20cm Lynlåse. Du får oven i købet hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå hos onlineshoppen Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå med 365 dages returret

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “YKK Lynlås Aluminium 18cm 4mm Grå”