7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust

kr. 22,00

 

Features:
Colour: Rest
Material: 100% cotton
Yarn group: A (23 – 26 meshes)
Needle Size: 1.25 – 1.5 mm
Weight / Length: 50 grams = about 280 meters
Gauge: 10 x 10 = 25 m x 33 p
Wash & Care: Machine wash 60°C / Dry flat
Colour code: 388

Scheepjes M … læs mere her

Er Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust
  • Pris: kr. 22.00
  • ProduktID: 8717738967988

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust her.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust - Garn og strik er blevet moderne

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme - rigtig mange er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og det gælder ikke udelukkende kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk - så køb du blot Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust med prisgaranti

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores gruppe af varer Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Maxi Sugar Rush. Og hey - du får jo også lige hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust i webshoppen Rito.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust med 365 dages returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 388 Rust”