7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver

kr. 49,00

Features:
Size: 5 mm in diameter
Amount: 6 self-adhesive motifs
Age limit: From 5 år.
Labelling: CE marking
Age: From 5 years

Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver … læs mere her

Er Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver på lager?

Annonce
Køb Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver beskrivelse:

  • Mærke: Hama
  • Navn: Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver
  • Pris: kr. 49.00
  • ProduktID: 028178077211

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver her.

Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver - Garn og strik er blevet moderne

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er ligeså ofte de unge i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb - der er 365 dages returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk - så køb du blot Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver.

Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver med prisgaranti

Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Kreativ / DIY > Rørperler, Pixelperler & Perleplader > Hama Perler > Hama Midi Perler & Perleplader > Hama Midi Tilbehør. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret med din pakke når du køber Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver i webshoppen Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver. Køber du varer online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver med 365 dages returret

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hama Midi Selvklæbende 7721 6 Små Motiver”