7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry

kr. 19,00

Features:
Colour: curry
Material: 100% cotton
Needle Size: 3 mm
Weight / Length: 50 grams = about 170 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 28 m x 40p
Wash & Care: Machine wash 40°C / Dry flat
Colour code: 722

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry … læs mere her

Er Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry
  • Pris: kr. 19.00
  • ProduktID: 8717738989560

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry her.

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry - Garn og strik er blevet moderne

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme - rigtig mange er, begyndt at strikke- og det er ikke kun ældre kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er faktisk den yngre generation i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og et helt års returret, så du får også ro i maven, når du køber Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry.

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry med prisgaranti

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den godt sælgende kategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Cotton 8. Der kommer hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry online hos webshoppen Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, deriblandt også Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry. Når du handler online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry med 365 dages returret

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Cotton 8 Garn Unicolor 722 Karry”