7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Yndlingsstrik 2 – Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad

kr. 189,00

Går du ind for bæredygtighed igennem alle processer, bliver du glad for denne bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad. Yndlingsstrik 2 er blevet til ud fra konceptet om bæredygtig produktion lige fra ulden, behandlingen, produktion af bogen og indpakning. … læs mere her

Er Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad på lager?

Annonce
Køb Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad beskrivelse:

  • Mærke: Turbine
  • Navn: Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad
  • Pris: kr. 189.00
  • ProduktID: 9788740612349

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad her.

Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad - Garn og strik er blevet moderne

Mange er i den seneste tid, bidt af den store strikkedille- og det gælder ikke udelukkende kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Man ser lige så mange unge i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Du får oven i købet, prisgaranti og med den et års returret, så få nu bare fyldt den kurv med Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad.

Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad med prisgaranti

Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Opskrifter > Bøger > Strikkebøger. Du får også hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad online hos webshoppen Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Yndlingsstrik 2 - Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad med 365 dages returret

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yndlingsstrik 2 – Bog af Katrine Hannibal og Camilla Vad”