7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Comfort Chronicles by DROPS Design – Poncho Strikkeopskrift One-size

kr. 408,00

Comfort Chronicles by DROPS Design er en fin poncho med ærmer og slids i siden. Ponchoen er strikket i Drops Nepal med ruder i snoninger og strukturmønster.

Comfort Chronicles by DROPS Design strikkes i One-size. Ponchoen strikkes på rundpinde (40 og 6 … læs mere her

Er Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size på lager?

Annonce
Køb Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size beskrivelse:

  • Mærke: Drops - Garnstudio
  • Navn: Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size
  • Pris: kr. 408.00
  • ProduktID: 5713419984216

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size her.

Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size - Garn og strik er blevet moderne

Mange er i den seneste tid, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og det er ikke kun ældre kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er ligeså ofte de unge i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. De giver dig også, prisgaranti og et helt års returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk - så køb du blot Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size.

Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size med prisgaranti

Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size kan på grund af dens store popularitet nu findes i den godt sælgende kategori Opskrifter > Strikkeopskrifter > Strikkeopskrifter til tilbehør > Strikkeopskrifter til poncho og sjaler. Og hey - du får jo også lige hele 365 dages returret med din pakke når du køber Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size hos den populære shop Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Comfort Chronicles by DROPS Design - Poncho Strikkeopskrift One-size - One Size med 365 dages returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Comfort Chronicles by DROPS Design – Poncho Strikkeopskrift One-size”