7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau

kr. 22,00

 

Features:
Colour: Bordeaux
Material: 100% cotton
Yarn group: A (23 – 26 meshes)
Needle Size: 1.25 – 1.5 mm
Weight / Length: 50 grams = about 280 meters
Gauge: 10 x 10 = 25 m x 33 p
Wash & Care: Machine wash 60°C / Dry flat
Colour code: 750

Scheepj … læs mere her

Er Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau
  • Pris: kr. 22.00
  • ProduktID: 8717738968268

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau her.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau - Garn og strik er blevet moderne

Mange er i den seneste tid, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. De giver dig også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du kan roligt købe Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau med prisgaranti

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Maxi Sugar Rush. Husk du får hele hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau hos den populære shop Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau med 365 dages returret

Handler du varer i en dansk webbutik, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Maxi Sugar Rush Garn Unicolor 750 Bordeau”