7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink

(25 kundeanmeldelser)

kr. 49,00

Gepard CottonWool 5 er en garnkvalitet, der er en fast del af vores sortiment. Der er tale om en anerkendt garnkvalitet, der er fremstillet af 50 % merinould og 50 % bomuld. Vi står til rådighed for dig, der vil købe garnet til fordelagtige netpriser og s … læs mere her

Er Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink på lager?

Annonce
Køb Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink beskrivelse:

  • Mærke: Gepard Garn
  • Navn: Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink
  • Pris: kr. 49.00
  • ProduktID: 5740002004204

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink her.

Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink - Garn og strik er blevet moderne

Mange er i den seneste tid, bidt af den store strikkedille- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du kan med ro i dit sind købe Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink.

Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink med prisgaranti

Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i kategorien Garn > Garn Producenter > Gepard Garn > Gepard Garn CottonWool 5. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med når du køber Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink. Mange er udmærket klar over, at man køber din Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink med 365 dages returret

Hvis du shopper online, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

25 anmeldelser af Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gepard Garn CottonWool 5 Unicolor 430 Dæmpet Pink”