7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk.

kr. 92,00

Hvis du er vild med DIY-smykkefremstilling er dette produkt lige sagen. I én pakke får du nemlig 100 stk. franske ørekroge, som du kan slippe kreativiteten løs med. Ørekrogene har en længde på 18 mm og er lavet af metal, hvilket er forgyldt. Hver ørekrog … læs mere her

Er Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk. på lager?

Annonce
Køb Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk.

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk. beskrivelse:

  • Mærke: Diverse
  • Navn: Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk.
  • Pris: kr. 92.00
  • ProduktID: 5707167434888

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk. her.

Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk. - Garn og strik er blevet moderne

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Oven i hatten får du, prisgaranti og et helt års returret, så du kan roligt købe Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk..

Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk. med prisgaranti

Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk. er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den godt sælgende kategori Kreativ / DIY > Smykkefremstilling > Ørering og fingerringe. Husk du får hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk.. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk. fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk.. Når du handler online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk. med 365 dages returret

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fransk ørekrog, L: 18 mm, forgyldt, 100stk.”