7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Viking Garn Merino 827

kr. 41,00

Features:
Colour: Denim blue
Material: 100% Merino wool
Needle Size: 3,5 mm
Weight / Length: 50 grams = about 105 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 22 m
Hook Size: 3,5 mm
Wash & Care: Wool wash 40°C
Drying: Dry flat
Colour code: 827

Viking Garn Merino 827 … læs mere her

Er Viking Garn Merino 827 på lager?

Annonce
Køb Viking Garn Merino 827

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Viking Garn Merino 827 beskrivelse:

  • Mærke: Viking of Norway
  • Navn: Viking Garn Merino 827
  • Pris: kr. 41.00
  • ProduktID: 7071281278276

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Viking Garn Merino 827 her.

Viking Garn Merino 827 - Garn og strik er blevet moderne

Mange er i den seneste tid, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og tro ikke det kun er kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og hele 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber Viking Garn Merino 827.

Viking Garn Merino 827 med prisgaranti

Viking Garn Merino 827 ligger på hylden i det store sortiment der er i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Viking Garn > Viking Garn Merino. Og hey - du får jo også lige hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Viking Garn Merino 827. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Viking Garn Merino 827 ved den velkendte shop Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Viking Garn Merino 827. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Viking Garn Merino 827 med 365 dages returret

Shoppes der produkter online, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viking Garn Merino 827”