7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Viking Garn Aurora 670

kr. 75,00

Features:
Colour: Purple/pink
Material: 75% Superwash wool & 25% nylon
Needle Size: 3,5 mm
Weight / Length: 150 grams = about 375 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 22 m
Hook Size: 3,5 mm
Wash & Care: Wool wash 40°C
Drying: Dry flat
Colour code: 670

Viking Gar … læs mere her

Er Viking Garn Aurora 670 på lager?

Annonce
Køb Viking Garn Aurora 670

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Viking Garn Aurora 670 beskrivelse:

  • Mærke: Viking of Norway
  • Navn: Viking Garn Aurora 670
  • Pris: kr. 75.00
  • ProduktID: 7071281196709

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Viking Garn Aurora 670 her.

Viking Garn Aurora 670 - Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og tro ikke det kun er kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er ligeså ofte de unge i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og et helt års returret, så du kan med ro i dit sind købe Viking Garn Aurora 670.

Viking Garn Aurora 670 med prisgaranti

Viking Garn Aurora 670 er efter stor efterspørgsel tilføjet i kategorien Garn > Garn Producenter > Viking Garn > Viking Garn Aurora. Og hey - du får jo også lige hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Viking Garn Aurora 670. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Viking Garn Aurora 670 i den kendte webshop Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Viking Garn Aurora 670. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Viking Garn Aurora 670 med 365 dages returret

Når webshops leverer dine produkter, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viking Garn Aurora 670”