7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally

kr. 182,00

Scheepjes Whirl er en lækker garnkvalitet fra den hollandske producent Scheepjes. Garnet er et skønt mix af bomuld (60%) og akryl (40%), hvilket gør at det passer til alle slags projekt, fra dejlige accessoires og tøj til skønne tæpper til sofaen. 

Gar … læs mere her

Er Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally
  • Pris: kr. 182.00
  • ProduktID: 8717738605408

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally her.

Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally - Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og det er ikke kun ældre kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er ligeså ofte de unge i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og med den et års returret, så du får også ro i maven, når du køber Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally.

Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally med prisgaranti

Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally er efter stor efterspørgsel tilføjet i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Whirl. Og hey - du får jo også lige hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally. Mange er udmærket klar over, at man køber din Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally hos onlineshoppen Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally med 365 dages returret

Husk at når du køber varer i webshops, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Whirl Garn Print 551 Daffodil Dolally”