7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Filtkugler 10mm Brun BN1 – 10 stk

kr. 6,00

Træd ind i en verden af uendelige kreative muligheder med vores Filtkugler i 10 mm diameter. Disse små vidundere af uld åbner døren til et væld af fantastiske håndværksprojekter og dekorationer, uanset om du er en erfaren håndværker eller en nybegynder. … læs mere her

Er Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk på lager?

Annonce
Køb Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk beskrivelse:

  • Mærke: CreaFelting
  • Navn: Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk
  • Pris: kr. 6.00
  • ProduktID: 5713410000588

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk her.

Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk - Garn og strik er blevet moderne

Flere og flere er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Vidste du, at du også får, prisgaranti og med den et års returret, så du kan roligt købe Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk.

Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk med prisgaranti

Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Håndarbejde > Filtkugler > Filtkugler 10 mm. Du får oven i købet hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk ved den velkendte shop Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Filtkugler 10mm Brun BN1 - 10 stk med 365 dages returret

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Filtkugler 10mm Brun BN1 – 10 stk”