7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter

kr. 42,00

Prym Stoppeæg Træ bruges til at reparere strømper med. Normalt når man stopper strømper, er det tit svært at undgå, at de mister formen. Stopningen bliver ofte strammere end resten af strømpen. Ved at bruge et stoppeæg, undgår du det problem.

Stoppeægge … læs mere her

Er Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter på lager?

Annonce
Køb Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter beskrivelse:

  • Mærke: Prym
  • Navn: Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter
  • Pris: kr. 42.00
  • ProduktID: 4002276112667

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter her.

Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter - Garn og strik er blevet moderne

Det er ikke nyt, men flere og flere er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser - både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. De har endda valgt at give dig, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb - der er 365 dages returret, så få nu bare fyldt den kurv med Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter.

Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter med prisgaranti

Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter kan på grund af dens store popularitet nu findes i den eftertragtede varegruppe Garn > Tilbehør til Garn > Blocking måtter og tilbehør. Der følger også hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter. Langt de fleste i Norden køber deres Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter hos den populære shop Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter. Når der handles i webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter med 365 dages returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Prym Stoppeæg Træ 55 mm i diameter”