7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str.

kr. 129,75

First Impression by DROPS Design er en sød baby bodystock. Dragten er strikket i retstrik med en fin, hæklet kant. Dragten er strikket i Drops Baby Merino, som er 100 % merinould.

I opskriften er farve 28 Lys Mint brugt, som desværre er udgået. Vi ha … læs mere her

Er First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år på lager?

Annonce
Køb First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år beskrivelse:

  • Mærke: Drops - Garnstudio
  • Navn: First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år
  • Pris: kr. 129.75
  • ProduktID: 5713419992525

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år her.

First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år - Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Du får oven i købet, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år.

First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år med prisgaranti

First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år kan på grund af dens store popularitet nu findes i varegruppen Opskrifter > Strikkeopskrifter > Strikkeopskrifter til baby. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år hos den populære shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

First Impression by DROPS Design - Baby Bodystock Strikkeopskrift str. - 3/4 år med 365 dages returret

Køber du varer online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “First Impression by DROPS Design – Baby Bodystock Strikkeopskrift str.”