7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm

kr. 540,00

Features:
Colour: Nature
Material: Aida 3,2 tr
Length: 38 cm
Width: 38 cm
Type: DMC Cotton Mat
Wash & Care: Machine wash 40°C

Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm … læs mere her

Er Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm på lager?

Annonce
Køb Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm beskrivelse:

  • Mærke: Permin
  • Navn: Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm
  • Pris: kr. 540.00
  • ProduktID: 5702858388082

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm her.

Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm - Garn og strik er blevet moderne

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. De giver dig også, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så ingen grund til ikke lige at købe Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm.

Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm med prisgaranti

Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i kategorien Håndarbejde > Broderi > Broderikits > Inddelt efter type > Pude broderikits. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm i webshoppen Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm med 365 dages returret

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Permin Broderikit Pude Pixel roser 38x38cm”