7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury

kr. 19,00

Er du på udkig efter noget af det mest enkle, slidstærke, alsidige og billige garn på markedet, er det vores Scheepjes Catona, du skal vælge. Det er 100% bomuldsgarn, der kan bruges både til babylegetøj, hobby projekter, praktiske opgaver og til kreative … læs mere her

Er Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury
  • Pris: kr. 19.00
  • ProduktID: 8717738961900

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury her.

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury - Garn og strik er blevet moderne

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme - rigtig mange er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Det er ligeså ofte de unge i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser - både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Oven i hatten får du, prisgaranti og et helt års returret, så få nu bare fyldt den kurv med Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury.

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury med prisgaranti

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Catona. Du får oven i købet hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury. Mange er udmærket klar over, at man køber din Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury i den kendte webshop Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, det kan jo passende være Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury med 365 dages returret

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury”