7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn

kr. 37,50

DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn er en lys og behagelig nuance af grøn. Farven kan sammenlignes med farven på en limefrugt og kan derfor også kaldes for limegrøn. Man opnår en fin farvekombination ved, at blande den lysegrønne med andre lyse f … læs mere her

Er DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn på lager?

Annonce
Køb DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn
  • Pris: kr. 30.00
  • ProduktID: 077540696086

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn her.

DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn - Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Det er faktisk den yngre generation i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du kan med ro i dit sind købe DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn.

DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn med prisgaranti

DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn er en af de mest populære varer her på shoppen i kategorien Garn || Garn Producenter || DMC || DMC Natura Medium. Du får oven i købet hele 365 dages returret med din pakke når du køber DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn. Mange er udmærket klar over, at man køber din DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn i den kendte webshop Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn med 365 dages returret

Når webshops leverer dine produkter, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DMC Natura Medium Garn Unicolor 198 Lysegrøn”