7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm – 30 stk

kr. 34,00

Features:
Colour: Pink
Material: plastic
Diameter: 12,4 mm
Amount: 30 pieces.
Wash & Care: Machine washable at up to 60°C and tumble dry at low temperature

Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm – 30 stk … læs mere her

Er Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk på lager?

Annonce
Køb Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk beskrivelse:

  • Mærke: Prym
  • Navn: Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk
  • Pris: kr. 34.00
  • ProduktID: 4002273931186

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk her.

Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk - Garn og strik er blevet moderne

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Vi er rykket et par generationer ned i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser - både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så ingen grund til ikke lige at købe Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk.

Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk med prisgaranti

Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Håndarbejde > Lukninger > Tryklåse / trykknapper / Nitter. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk i den kendte webshop Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, som jo fx kan være Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm - 30 stk med 365 dages returret

Hvis du shopper online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Prym Color Snaps Trykknapper Plast Rund Rosa 12,4mm – 30 stk”