7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20

kr. 105,00

Pakken indeholder et sæt såler af læder til hjemmelavede sutsko. Pakken indeholder desuden opskrift/vejledning på engelsk og tysk til at sy eller strikke hjemmesko.

Giv dine hjemmestrikkede eller syede sutsko det perfekte finish med vores Prym lædersåler … læs mere her

Er Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20 på lager?

Annonce
Køb Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20 beskrivelse:

  • Mærke: Prym
  • Navn: Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20
  • Pris: kr. 105.00
  • ProduktID: 4049909753002

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20 her.

Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20 - Garn og strik er blevet moderne

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Det er faktisk den yngre generation i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb - der er 365 dages returret, så ingen grund til ikke lige at købe Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20.

Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20 med prisgaranti

Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20 er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori Syning > Sytilbehør > Skosåler / Såler til hjemmesko. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20. Mange er udmærket klar over, at man køber din Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20 i webshoppen Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20 med 365 dages returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Prym Lædersåler til Hjemmesko str. 18-20”