7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

C-Ring 60mm Sort

kr. 11,50

C-Ring 60mm er til dig, der laver barnevognskæder og har lyst til en anden lukning end seleclips. Med en C-ring kan du let sætte barnevognskæden eller andet legetøj på barnevognen. Med en C-ring kan du sætte kæden på med én hånd uden at skulle lukke eller … læs mere her

Er C-Ring 60mm Sort på lager?

Annonce
Køb C-Ring 60mm Sort

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

C-Ring 60mm Sort beskrivelse:

  • Mærke: Diverse
  • Navn: C-Ring 60mm Sort
  • Pris: kr. 11.50
  • ProduktID: 5710116044311

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om C-Ring 60mm Sort her.

C-Ring 60mm Sort - Garn og strik er blevet moderne

Flere og flere er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og det gælder ikke udelukkende kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og med den et års returret, så få nu bare fyldt den kurv med C-Ring 60mm Sort.

C-Ring 60mm Sort med prisgaranti

C-Ring 60mm Sort er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Kreativ / DIY > Tilbehør til suttekæder, suttesnore og rangler > Plastikringe. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb C-Ring 60mm Sort. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber C-Ring 60mm Sort ved den velkendte shop Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på C-Ring 60mm Sort. Når du handler online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

C-Ring 60mm Sort med 365 dages returret

Køber du produkter i forskellige webshops, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “C-Ring 60mm Sort”