7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side
Tilbud

Hjertegarn Vital Garn 449 Rød

kr. 30,00

Hej til alle jer, der værdsætter den ægte fornemmelse af uld i jeres strikkeprojekter! Vi præsenterer Hjertegarn Vital fra Rito – garnet, der lader dig fordybe dig i uldens varme og tidløse kvalitet.

Hjertegarn Vital er lavet af 100% uld og hylder den k … læs mere her

Er Hjertegarn Vital Garn 449 Rød på lager?

Annonce
Køb Hjertegarn Vital Garn 449 Rød

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Hjertegarn Vital Garn 449 Rød beskrivelse:

  • Mærke: Hjertegarn
  • Navn: Hjertegarn Vital Garn 449 Rød
  • Pris: kr. 30.00
  • ProduktID: 5713419966854

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hjertegarn Vital Garn 449 Rød her.

Hjertegarn Vital Garn 449 Rød - Garn og strik er blevet moderne

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme - rigtig mange er, begyndt at strikke- og det er ikke kun ældre kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Man ser lige så mange unge i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Du får oven i købet, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Hjertegarn Vital Garn 449 Rød.

Hjertegarn Vital Garn 449 Rød med prisgaranti

Hjertegarn Vital Garn 449 Rød kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Hjertegarn > Hjertegarn Vital. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med når du køber Hjertegarn Vital Garn 449 Rød. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Hjertegarn Vital Garn 449 Rød hos onlineshoppen Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, det kan jo passende være Hjertegarn Vital Garn 449 Rød. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Hjertegarn Vital Garn 449 Rød med 365 dages returret

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjertegarn Vital Garn 449 Rød”