7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

H.C. Andersens eventyr i perler – Bog af Karen Nørby Kristiansen

kr. 199,00

Features:
Author: Karen Nørby Kristiansen
Theme: beads

H.C. Andersens eventyr i perler – Bog af Karen Nørby Kristiansen … læs mere her

Er H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen på lager?

Annonce
Køb H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen beskrivelse:

  • Mærke: DreamLitt
  • Navn: H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen
  • Pris: kr. 199.00
  • ProduktID: 9788771713923

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen her.

H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen - Garn og strik er blevet moderne

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme - rigtig mange er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Det er faktisk den yngre generation i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Oven i hatten får du, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så få nu bare fyldt den kurv med H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen.

H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen med prisgaranti

H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Opskrifter > Bøger > Perlebøger. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen hos den populære shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

H.C. Andersens eventyr i perler - Bog af Karen Nørby Kristiansen med 365 dages returret

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “H.C. Andersens eventyr i perler – Bog af Karen Nørby Kristiansen”