7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent – 1 stk

kr. 20,00

Features:
Colour: Transparent
Material: plastic
Size: 10 mm In diameter
Amount: 1 bead plate
Age limit: from 3 år.
Labelling: CE marking
Shape: boy
Number of pins: 174
Age: From 3 years

Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent – 1 stk … læs mere her

Er Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk på lager?

Annonce
Køb Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk beskrivelse:

  • Mærke: Hama
  • Navn: Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk
  • Pris: kr. 20.00
  • ProduktID: 028178820848

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk her.

Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk - Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt at strikke- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er faktisk den yngre generation i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du kan med ro i dit sind købe Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk.

Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk med prisgaranti

Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Kreativ / DIY > Rørperler, Pixelperler & Perleplader > Hama Perler > Hama Maxi Perler & Perleplader > Hama Maxi Perleplader. Der kommer hele hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk. Her i Danmark er der mange, der køber deres Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent - 1 stk med 365 dages returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hama Maxi Perleplade 8208 Dreng Transparent – 1 stk”