7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Cernit Modellervoks Neon 215 Grøn 56g

kr. 32,00

Skab livlige og strålende kunstværker med vores Cernit Modellervoks i Neon Grøn (farvekode 215). Denne pakke indeholder 56g neon grøn modellervoks, der vil give dine projekter en energisk og iøjnefaldende farve.

Farve: Modellervoksen kommer i en strålen … læs mere her

Er Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g på lager?

Annonce
Køb Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g

Varenummer (SKU): 8904086286667 Kategorier: , , , , Tag:

Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g beskrivelse:

  • Mærke: Cernit
  • Navn: Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g
  • Pris: kr. 32.00
  • ProduktID: 5411711427492

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 - gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g her.

Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g - Garn og strik er blevet moderne

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Vi er rykket et par generationer ned i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og hele 365 dages returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g.

Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g med prisgaranti

Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Kreativ / DIY > Modellervoks > Cernit Modellervoks > Cernit Modellervoks Neon. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med din pakke når du køber Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g hos onlineshoppen Rito.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Cernit Modellervoks Neon Grøn 215 56g med 365 dages returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cernit Modellervoks Neon 215 Grøn 56g”